Logo Huis voor de Kunst

vocaal kwartet 'Valse Wichter'

vocaal kwartet 'Valse Wichter'

Zang, theater, cabaret, trok aan het aanwezige publiek voorbij door onvervalste moderne heksen van vocaal kwartet 'Valse Wichter'.

Op deze zondagmiddag was het goed toeven in het Huis voor de Kunst. Zang, theater, cabaret, trok aan het aanwezige publiek voorbij door onvervalste moderne heksen van vocaal kwartet 'Valse Wichter'. In deze voorstelling beschouwde en bezong dit kwartet samen met het publiek de tijd van nu. Als moderne heksen probeerde de 'Valse Wichter' met kunst- en vliegwerk het bestaan naar hun hand te zetten wat leidde tot hilarische en ontroerende momenten. Het werd een zoektocht naar liefde, schoonheid, overwinning, eigenwaarde en vooral plezier.

Zoals het moderne heksen betaamt, hadden zij plechtig beloofd om er geen heksenketel van te maken maar uitsluitend waren aan komen vliegen om het publiek èn zichzelf een plezierige middag te bezorgen dat meer dan gelukt is.

Ans Koster, Ria Moorlag, Olga Schoonheim en Marlie Wabeke van vocaal kwartet 'Valse Wichter' beschikken allen over een geschoolde stem en zangervaring. De basis van hen is de klassieke muziek maar het accent ligt op lichte muziek, luisterliedjes en cabaret.

Mogen wij u informeren?

Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws per email

Maak een afspraak

Wilt u dit bewaren voor een volgend bezoek?

plaatje

Het overlandschapje

wordt bewaard