Logo Huis voor de Kunst

Salon- en Dansorkest 'Decadentia'

Salon- en Dansorkest 'Decadentia'

Ter afsluiting van het culturele seizoen 2016 – 2017 kon het aanwezige publiek zich -deze middag- wanen in de sfeer van The Great Gatsby. Salon- en dansorkest Decadentia wist al snel alle aanwezigen in een ultieme feeststemming te brengen met de vrolijke noot van muziek uit de Roaring Twenties.

Salon- en dansorkest 'Decadentia' met "Berlijnse bezetting" is een combinatie van (onversterkte) strijk – en blaasinstrumenten, de voorloper van de Bigband. De 16 muzikanten, waren geheel in de twintiger jaren stijl uitgedost en speelden deze middag oorspronkelijke dansmuziek uit de jaren 20 van de vorige eeuw. Zanger (crooner) Bert Grommers vertolkte op authentieke wijze meertalige teksten. Het repertoire bestond louter uit vrolijke muziek, speciaal gemaakt voor de vlotte dans dat goed aansloeg. Menigeen kon de verleiding niet weerstaan om zich aan een dansje te wagen. Het was feest in het Huis voor de Kunst!

Het team van het Huis voor de Kunst blikt positief en met veel plezier terug op een succesvol en divers evenementenseizoen en werkt op dit moment met veel enthousiasme en inzet aan een volgend evenementenagenda voor seizoen 2017 – 2018, welke in de maand juni op de website èn de Nieuwsbrief gepresenteerd zal worden.

Wilt u ook op de hoogte worden gehouden middels onze Nieuwsbrief? Dat kan! Schrijf u dan geheel vrijblijvend in. Zie onderaan de pagina.


foto's met dank aan Lucy Kral

Mogen wij u informeren?

Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws per email

Maak een afspraak

Wilt u dit bewaren voor een volgend bezoek?

plaatje

Het overlandschapje

wordt bewaard