Logo Huis voor de Kunst

Play it Hard jazzformatie (sax, trompet, piano, zang, bas en drum)

Play it Hard jazzformatie (sax, trompet, piano, zang, bas en drum)
- +

Afsluiter van het seizoen 2018 - 2019

Zondag 7 april 2019

Aanvang: 15:00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)

Huis voor de Kunst

Stationsstraat 10 te Veendam

Entree: 15,00 p.p. incl. koffie, thee en heerlijke traktaties & kinderen t/m 15 jaar gratis

Reserveren kan via www.huisvoordekunst.com/evenementen


Play It Hard is een hardbop jazzformatie met een mooie line-up van ervaren jazzmusici uit de stad Groningen die hun sporen in de jazz reeds hebben verdiend.

De formatie bestaat uit Harry Broekman (saxofoon), Pabvel Shcherbakoc (trompet), Vincent Grit (piano/zang) en Philip Baumbarten (bas). En deze formatie speelt geen kunstzinnige jazz maar "lekkere jazz".

Play It Hard laat zich inspireren door jazzformaties als The Cannonball Adderley Quintet en Art Blakey & The Jazz Messengers. Andere stijlen die dit jazzcombo speelt zijn: Afro Cubaans, Samba, Latin en Calypso.

Naast de ietwat bekendere hardbop nummers speelt dit jazzcombo juist graag minder bekende nummers welke niet terug te vinden zijn in The Real Books, zoals: The Ruby and The Pearl, No Problem, Reflection maar nog veel meer minder bekende nummers. Dit maakt deze formatie zeker onderscheidend t.o.v. andere formaties. Het grootste gedeelte van het repertoire is dus hardbop, hooguit een paar nummers zijn mogelijk stijl overschrijdend (bebop/postbop) maar worden gespeeld gewoon omdat ze erg mooi zijn.

Graag nodigen wij u uit om te kijken op www.play-it-hard.nl om de line-up en het repertoire te bekijken als voorproef op de middag van 7 april 2019. om de line-up en het repertoire te beoordelen.

Aankomende evenementen

Mogen wij u informeren?

Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws per email

Maak een afspraak

Wilt u dit bewaren voor een volgend bezoek?

plaatje

Het overlandschapje

wordt bewaard